Mar 17th Koronavírus update!

Kedves Ügyfeleink!A koronavírus terjedésének visszaszorítása érdekében 2020.03.18-tól Home Office-ban folytatjuk a munkát. Ez a szolgáltatásra tekintettel semmiféle hátrányos helyzetet nem jelent. Az ügyfélszolgálati telefonhívásokban tapasztalható esetleges gyermekhangokért előre is elnézésüket kérjük:)Mindenkinek jó ... Több... »

Dec 6th PHP 7.4

Kedves Ügyfeleink!

Mától elérhető minden szerverünkön a legújabb 7.4 PHP verzió!

Jun 20th Továbbra is akciós a .hu domain regisztrálás!

Kedves Ügyfeleink!A nagy népszerűségre tekintettel őszre is kiterjesztjük a .hu domain regisztrálási akciókat, valamint továbbra is kitünő áron érhetőek el SSD tárhelyeink.Továbbra is ingyenes az SSL tanusítvány minden tárhelyünkön, a napi mentés, és természetesen a 24 órás ügyfélszolgálatunk is egész nyáron ... Több... »

Apr 18th Kitiltott ip cím feloldása - ip.cweb.hu

A rendszer figyeli az összes bejelentkezést (cPanel, FTP, e-mail, stb.) és ha valamelyik ágról rossz felhasználói nevet, vagy jelszót érzékel, letiltja az összes bejelentkezési lehetőséget az adott internet kapcsolat IP címéről. Ha nem tudja elérni cpanel fiókját, a cweb.hu főoldalát, nem működik az ftp belépése, ... Több... »

Feb 7th Élesedett a Brute Force Protection rendszerünk.

A rendszer figyeli az összes bejelentkezést (cPanel, FTP, e-mail, stb.) és ha valamelyik ágról rossz felhasználói nevet, vagy jelszót érzékel, letiltja az összes bejelentkezési lehetőséget az adott internet kapcsolat IP címéről. Több egymás utáni próbálkozás esetén tűzfal tiltja a szerver teljes elérését. Először ... Több... »

Aug 3rd Megkezdtük tárhelyeink lakossági értékesítését!

Kedves Ügyfeleink! Megkezdtük lakossági értékesítését az infastruktúrális, és hardveres fejlesztések befejezésével létrejött szabad kapacitásnak.Mától nem csak nagyvállalatok, közepes és kisvállalatok élvezhetik a legmodernebb technikai megoldásainkat.Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesszük, és megpróbáljuk a ... Több... »