Sep 3rd s22 szerver elleni DDOS támadás elhárítva

Tisztelt Ügyfeleink!

Az s22 szerver elleni támadást megszüntettük, ismét online a szerver.
A leállás hossza: 14 perc volt.

cweb.hu

Aug 22nd Ingyen tárhely változás! Update!

Kedves Ügyfeleink!A félreértések elkerülése végett:Továbbra is lehet ingyen tárhelyet regisztrálni!Csak az s20, s21, s22 szervereket érinti az ingyenes tárhely támogatás megszünése.Aki továbbra is szeretné igénybe venni az ingyenes szolgáltatásunkat, 2019.08.10-től az erre a célra elkülönített szerverünkön tudja ... Több... »

Aug 19th Ingyen tárhely változás!

Kedves Ügyfeleink! A szervereinken használt webtárhely és e-mail kezelő szoftver a cPanel, bejelentette a licenszelési struktúrájának megváltozását 2019 szeptemberétől. Eddig a legnagyobb csomag 45USD -be került havonta, szerverenként, amely korlátlan számú felhasználó kiszolgálását tette lehetővé. Az új licenszelési ... Több... »

Jul 21st Cpanel licence díj emelkedés

A cPanel új árazási struktúrát vezetett be, ami többszörösére növelte a licenszdíjakat Az egyik legelterjedtebb és legszélesebb körben használt webtárhely és e-mail kezelő szoftver a cPanel, múlt héten jelentette be a licenszelési struktúrájának megváltozását 2019 szeptemberétől. Eddig a legnagyobb csomag 45USD -be ... Több... »

Jun 20th Továbbra is akciós a .hu domain regisztrálás!

Kedves Ügyfeleink!A nagy népszerűségre tekintettel nyárra is kiterjesztjük a .hu domain regisztrálási akciókat, valamint továbbra is kitünő áron érhetőek el SSD tárhelyeink.Továbbra is ingyenes az SSL tanusítvány minden tárhelyünkön, a napi mentés, és természetesen a 24 órás ügyfélszolgálatunk is egész nyáron ... Több... »

Apr 18th Kitiltott ip cím feloldása - ip.cweb.hu

A rendszer figyeli az összes bejelentkezést (cPanel, FTP, e-mail, stb.) és ha valamelyik ágról rossz felhasználói nevet, vagy jelszót érzékel, letiltja az összes bejelentkezési lehetőséget az adott internet kapcsolat IP címéről. Ha nem tudja elérni cpanel fiókját, a cweb.hu főoldalát, nem működik az ftp belépése, ... Több... »

Feb 7th Élesedett a Brute Force Protection rendszerünk.

A rendszer figyeli az összes bejelentkezést (cPanel, FTP, e-mail, stb.) és ha valamelyik ágról rossz felhasználói nevet, vagy jelszót érzékel, letiltja az összes bejelentkezési lehetőséget az adott internet kapcsolat IP címéről. Több egymás utáni próbálkozás esetén tűzfal tiltja a szerver teljes elérését. Először ... Több... »

Aug 3rd Megkezdtük tárhelyeink lakossági értékesítését!

Kedves Ügyfeleink! Megkezdtük lakossági értékesítését az infastruktúrális, és hardveres fejlesztések befejezésével létrejött szabad kapacitásnak.Mától nem csak nagyvállalatok, közepes és kisvállalatok élvezhetik a legmodernebb technikai megoldásainkat.Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesszük, és megpróbáljuk a ... Több... »