Kedves Ügyfeleink!

Az SSD tárhelyeinken a Mikro csomagtól felfelé, valamint a WordPress tárhelyeinken alapértelmezés szerint engedélyezve lett az Opcache alkalmazás! Ezzel akár 50%-al gyorsul az így is gyors betöltődési idő.
A támogatás a következő PHP verziókkal működő weboldalak használhatják ki:
PHP 7.2
PHP 7.3
PHP 7.4

Mi az OpCache?

A weboldal betöltésgyorsítás egyik alternatív módszere a ZEND OpCache alkalmazás. Az OpCache a weboldal első betöltésekor a PHP programkódból a szerver által gyorsabban futtatható gépi kódot fordít, ún opcode-ot, amelyet aztán a memóriában tárol el. Ismételt betöltés esetén a PHP futtatása helyett ezt a gépi kódot futtatja, ezáltal jelentősen megnövelve az oldal betöltési idejét. Egyes mérések szerint akár 50%-os gyorsulás is elérhető az oldal betöltési idejét tekintve. A google által alkalmazott súlyozásnál is figyelembe vett alacsony betöltési idő miatt így sokkal jobb helyezéseket érhetnek el a weboldalaik a Google keresési találatok között, továbbá jelentősen növekedhet a felhasználói élmény.

Hogyan tudom alkalmazni az OpCache-t?

A legnépszerűbb CMS szoftver csomagok, úgy mint a WordPress, Joomla, Drupal, Magento, stb alapértelmezetten támogatják az OpCache használatát. Nincs szükség további teendőkre, esetleg finomhangolást lehet elvégezni. Az alkalmazásokhoz fellelhető modulokért és kiegészítő alkalmazásokért kérjük, látogassa meg a szoftver kibocsájtójának weboldalát.

Köszönettel:
Center Webhost Kft.
cweb.hu« Vissza