A cpGuard az Imunify360 helyett

Kedves Ügyfeleik!

Kiterjedt tesztelés és értékelés után úgy döntöttünk, hogy a cpGuard-ot alkalmazzuk szerverparkunkban, az Imunify360 helyett.

Noha az Imunify360 jól szolgált, azonosítottunk néhány olyan területet, ahol javíthatnánk szolgáltatásunkon. Azt tapasztaltuk, hogy a teljes rendszer ellenőrzése nagyon időigényes volt az Imunify360-nál, és nem biztosította azt a részletgazdagságot, amelyre ügyfeleinknek szüksége lett volna a weboldalaik elleni támadások kivédésére.

Elkezdtük a szerverek teljes körű ellenőrzését, és azt találtuk, hogy a cpGuard megoldás a korábbinál nagyobb számú valódi kártevő fájlt észlel.

Mióta elkezdtük a cpGuard tesztelését, jelentős, legalább 20%-os csökkenést figyeltünk meg a szervereink terhelésben, és egyes szervereken még nagyobb javulás tapasztalható. A teljesítményfigyelési jelentések azt is mutatják, hogy a szerverhálózatunk stabilabbá vált.A cpGuard-ra való áttérés fokozatos lesz, a zökkenőmentes átállás biztosítása érdekében. Ebben az időszakban az Imunify360 felület továbbra is látható lesz a cPanelben, de megnyitása 404-es hibát eredményezhet. Kérjük, hogy ezt hagyja figyelmen kívül.


Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önöknek, és reméljük a cpGuard kiemelkedő biztonságot és teljesítményt fog nyújtani.

Köszönjük megértésüket és türelmüket a frissítési folyamat során.

Cweb Hosting Kft« Vissza