• Tárhely és domain regisztráció

Kötelező weboldal vállalkozások, vállalatok részére

Hamarosan minden magyar vállalkozásnak szüksége lesz céges weblapra.

Kötelező honlap cégeknek, vállalkozásoknak

Kötelező honlap cégeknek, vállalkozásoknak

A Magyar Nemzeti Bank február 28-án mutatta be 330 pontos versenyképességet javító javaslatcsomagját, melyben külön fejezetet szenteltek a hazai vállalkozások fejlesztésének.

A kis és középvállalkozások számára kidolgozott tervezet alapján az egyik, kiemelt fontosságú intézkedés a kötelező vállalati honlap, ennek meglétéhez fogják ugyanis feltételként kötni a cégbejegyzést , illetve a nyilvántartásban maradást (tehát a céges adószám meglétét).

Cégek, KKV-k számára készítünk modern,optimalizált weblapokat

Weboldalaink modern dizájnnal, de ami még ennél is fontosabb: hatályos jogszabályoknak való megfeleléssel készülnek. Technikai beállítások könnyítik meg a keresőben való jó helyezést, reszpronzív kialakítás a mobilról való elérést. Nemcsak egy honlapot, hanem egy kész terméket adunk át, amely azonnal használatra kész.
Weblap kötelező elemei

Egy vállalati honlap törvényileg kötelező elemeket kell hogy tartalmazzon. Ezek hiányában vaskos büntetésre lehet számítani, mindenképp érdemes ezeket a szekciókat a weboldalon elhelyezni, illetve megfelelő szaktudással elkészíteni.

A jogszabály, ami a kötelező tartalmi elemeket ismerteti, a hivatalos szöveg elérhető a linkre kattintva:
2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről

Milyen vállalati weboldalt készítünk?

Fontos hogy jól átlátható, gyors, a mai trendeknek megfelelő, mobilra optimalizált oldalunk legyen, ahol az először oda látogató ügyfél is elsőre eligazodik, és minden döntéshez szükséges információt megtalál.

Az általunk elkészített céges honlap, vagy vállalati weboldal tartalmazza a domain regisztrációt, webtárhely bérlését

és fenttartását.

Érdekli a kötelező vállalati weboldal, céges honlap ajánlatunk? Kattintson az alábbi gombra az ajánlat kéréshez!