Weboldal készítés

Amennyiben még nem rendelkezel weboldallal, vagy weboldalad fel szeretnéd újítani, úgy nézz körül nálunk, nézd meg referenciáinkat, kérj árajánlatot és reméljük hamarosan elégedett ügyfeleink körében üdvözölhetünk. Több évtizedes honlapkészítési tapasztalattal bírunk, jártasak vagyunk HTML, PHP, Javascript, technológiákban. A legnépszerűbb CMS rendszereket használjuk, mint pl. joomla, wordpress, prémium kiegészítőkkel, amelyekkel kiválóan működő és biztonságos weboldalakat/webáruházakat készítünk, így biztos lehetsz benne, hogy weboldalad mindig naprakész és friss lesz, a folyamatos közösségi fejlesztés miatt.
Fontos: A jó honlap befektetés, ami bevételt hoz!

Mivel cms rendszereket használunk így a weboldal bővítése, esetleg új funkciók bevezetése sokkal egyszerűbben és költséghatékonyabban megvalósítható. Ha felkeltettük érdeklődésedet és kipróbálnád mit is tudunk, kérlek küldj nekünk egy rövid leírást milyen weboldalt szeretnél, milyen funkciókat kell tudnia a honlapnak, esetleg küldj pár weboldalt, aminek akár kinézete, akár funkcionalitása tetszik, mi küldünk egy előzetes ajánlatot, és ha megfelelőnek találod, akkor javasoljuk, hogy üljünk le, beszéljük át mit is szeretnél, mi lenne a cél. Ezután, ha mindent tisztáztunk, küldünk egy végleges árajánlatot az átbeszélt weboldalra/webáruházra.

Mennyibe kerül egy weboldal elkészítése?

Ez egy gyakran felmerülő kérdés, melyet ügyfeleink feltesznek, és amire egyből nagyon nehéz válaszolni. Hogy ízelítőt kapj árainkból, pár fajta weboldalt és azok körülbelüli árát írjuk az elmúlt évek árajánlatai alapján.

Bemutatkozó HTML weboldal max 10 menüponttal:

20.000 – 40.000 Ft

Dinamikus weboldal szabadon állítható menüpontokkal, funkciókkal mint pl. vendégkönyv, galéria, stb:

20.000 – 50.000Ft

Teljes honlap, komplex funkciókkal bíró weboldal:

50.000 – 200.000 Ft

Webáruház, egyedi design, alap funkciók:

50.000 – 100.000 Ft

Ne feledd, ezek csak hozzávetőleges árak, árajánlathoz kérlek írj nekünk!